Започнува втората фаза од натпреварот за монолози. Овој пат бираме најпопуларен монолог на Фејсбук.

Правилата се едноставни, кликнете лајк и споделете го постот на фејсбук страната на Тинтири Минтири со вашиот омилен монолог. Ајде заеднички да  одлучиме кои ќе бидат тројцата победници – најпопуларните монолози на Фејсбук.

How-to-Become-a-Child-Actor