Филмското училиште Тинтири Минтири има потреба од девојка за работа со деца.

Доколку сте динамична, креативна, весела личност што ги сака децата и која е подготвена за летен ангажман, можете да ни испратите  ваша кратка биографија и фотографија во приватна порака на нашите социјални мрежи или на вибер на бројот 078 30 21 61.