Продукцијата Аурипигмент и филмското училиште Тинтири Минтири имаат потреба од двајца млади актери (машко и женско) со или без актерско искуство на возраст од 20 до 30 години кои ќе земат учество во нова телевизиска емисија за деца.

Заинтересираните можат да се пријават во инбокс или на нашиот мејл kc.tintirimintiri@gmail.com.

Кандидатите треба да испратат кратко видео клипче, фотографија, кратка биографија и контакт телефон.