Реконструкција на акциони сцени (или како се снима тепачка), жонглерски вежби за фокусирање и концентрација, актерски финти и трикови… и уште многу друго со нашиот гостин, македонскиот Стивен Сегал, актерот Ненад Нацев. Заклучок на денот: најдобрите актери владеат со голем број вештини. Затоа учете да готвите, свирете инструмент, посетувајте курс по боречки вештини, учете јазици, сликајте… за да бидете дел од најдобрите!

1

2

3

4

5

6

7

8

9