19јун/15
3

Актерот Ненад Нацев во Тинтири – Минтири

Реконструкција на акциони сцени (или како се снима тепачка), жонглерски вежби за фокусирање и концентрација, актерски финти и трикови… и уште многу друго со нашиот гостин, македонскиот Стивен Сегал, актерот Ненад Нацев.