logo

Ве информираме дека на 08.11.2015 (недела) од 14.00 до 16.00 часот во Кинотека на Македонија (кај Лептокарија) ќе се одржи заеднички час на сите групи од филмското училиште Тинтири Минтири, во рамки на фестивалот Анимакс Скопје Фест. Часовите во редовните термини во сабота, недела и вторник нема да се одржат.