tm

                                               ~ Јуни 2015 ~
Недела Понеделник Вторник Среда Четврток Петок Сабота
1 2 3 4 5

 

1 ДЕН ТИНТИРИ МИНТИРИ ФИЛМ ФЕСТ

6

 

2 ДЕН ТИНТИРИ МИНТИРИ ФИЛМ ФЕСТ

7

ТРЕТ ДЕН ТИНТИРИ МИНТИРИ ФИЛМ ФЕСТ

8 9 10 11 Часови со групите што имаат часови во сабота, со истите термини (11, 12.30, 14.30, 16.00), МТВ 12 Часови со групите што имаат часови во недела во истите термини (14.00 и16.00), МТВ 13
14 15 16   Часови со групите што имаат часови во сабота и недела, во 14.30, МТВ 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26    Летен филмски камп од 26 јуни до 1 јули

1 ден камп

27    2 ден камп
28    3 ден камп 29    4 ден камп 30    5 ден камп Забелешки: Сите членови кои ќе посетуваат часови во јуни задолжително да не известат по мејл или телефонски, за да може да се организираат снимања на време.078 30 21 61  kc.tintirimintiri@gmail.com