На гости во Тинтири – Минтири ни беше актерот Илија Илиоски! Иле ни ги покажа неговите омилени вежби за концентрација и фокусирање. Се испробавме и ние и видовме дека и нам добро ни оди со концентрацијата. Со Иле научивме и една важна актерска тајна што сите сериозни глумци ја знаат: “Не постојат големи и мали улоги, туку само големи и мали актери!“

1

2

3

4

5

6

7

8

9