Полека, но сигурно се загреваме за новата шеста по ред сезона на Тинтири Минтири Шоу!

Со настава почнуваме од 20 септември (вторник), со секоја група во соодветниот термин. Во врска со детали околу термините, можете да не контактирате на тел. 078 30 21 61 или во порака на социјаните мрежи.

За оние што се заинтересирани за упис, пријавувањето трае уште неколку дена. А на линкот погледнете што уловија нашите Тинтировци во Градски Парк!

Screenshot_14

https://www.youtube.com/watch?v=xQ5Z_ruJOjY&ab_channel=TintiriMintiri