All posts by Kalina

14јан/17
dsc06925

Информација за второ полугодие

Ги информираме сите сегашни и идни членови на Тинтири Минтири дека часовите во второто полугодие во учебната 2016/17 година продолжуваат од 1 февруари 2017 според досегашните термини. За консултации околу термините пишетеRead More…

09јан/17
fotka

Заврши гласањето за најдобра изведба на монолог

Тимот на Тинтири Минтири им честита на сите учесници во натпреварот, кој заврши во недела (08.01.2017) во 21.00 часот.  Воедно ги потсетува дека ова филмско училиште натпреварите ги организира пред сè заRead More…

08јан/17
%d1%83%d0%bf%d0%b8%d1%81%d0%b8-%d0%b2%d0%be-%d1%82%d0%b5%d0%ba-6

Запиши се во Тинтири – Минтири!

Пријави се и стани дел од нашата филмска приказна. Филмско училиште за деца и млади од 6 до 18 години Создаваме реални проекти во сферата на филмот и телевизијата. Нашите дела гиRead More…